Produk Anyar

  • Kids Chair 1720-kids#

    Kursi Barudak 1720-murangkalih #

    Desain nyaéta Jiwa pikeun Korsi Plastik. Korsi na didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan. Korsi ieu biasana dianggo-di jero ruangan, ogé tiasa dianggo luar sareng bahan unti-UV sareng pelapis bubuk luar. Kusabab fléksibel nyaéta fitur tina palastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.

  • Kids chair 1719-Kids#

    Korsi murangkalih 1719-Barudak #

    Korsi tuangeun diideuan ku bumi nyalira, korsi sapertos cabang ieu nambihan unsur tenang anu canggih pikeun sagala tempat. Korsi cetakan palastik na kokoh nampilkeun desain awi cutout pikeun hawa anu modéren, sampurna pikeun dapur, kantor, atanapi teras.

  • Kids Chair 1619-kids#

    Kursi Barudak 1619-murangkalih #

    Korsi Diciptakeun tina logam sareng kai, pasang bingkai na suku ditutupan dihubungkeun ku bantalan crisscrossing ku suku buleud. Korsi ember plastik ngaitkeun sadayana, nunjukkeun warna anu padet. Korsi panangan didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan anu ditutupan ku lawon. Kusabab fléksibel nyaéta fitur tina palastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.

  • Kid Chairs,Small Chair 1618-kids#

    Korsi Anak, Korsi Leutik 1618-murangkalih #

      Sét modél nambihan daya tarik anu pikaresepeun pikeun tempat hirup anak anjeun. Korsi ergonomis gaduh rarancang tukang melengkung pikeun kanyamanan optimal. Korsi éta didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan sareng suku anu didamel tina rangka kai padet Salaku fleksibel nyaéta fitur tina Plastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.

  • Dining Table T-55#

    Méja makan T-55 #

    Méja makan ieu mangrupikeun barang kolektor kalayan panggunaan serbaguna di lingkungan anu béda, boh di bumi atanapi di kantor, bahkan di luar. Éta nyayogikeun luas permukaan pikeun waktos kopi sareng téh, maca soré, damel, ningalikeun vas sareng pepelakan karesep anjeun, sareng sisihkan kadali jarak jauh anjeun.

  • temper glass top fire stone surface marble dining table T-39#

    temper kaca luhur seuneu batu permukaan marmer dini ...

    Méja marmer saluyu sareng kulawarga leutik sabab sanggup nolak paréntah anu épéktip, henteu gampang kakeunaan kokotor sareng teu aya cai anu tiasa ngarusak méja sapertos kai. Tabel méja tuang és gampang ku struktur kristal tina batu sareng dina prosésna, méja digosok sareng dianggo nutupan padamelan anti kontaminasi, ngabersihkeun langkung gancang tibatan kantos. Méja anu paling pinter nyaéta méja anu dirarancang kalayan sababaraha fungsi, anu tiasa janten méja, méja téh atanapi méja, Dina raraga nyandak utilit ...

  • Dining Table  T-15

    Méja makan T-15

    Méja makan luhur buleud anu didamel khusus pikeun kulawarga leutik bakal masihan imah anjeun katingal klasik. Éta ngan saukur ngajantenkeun méja makan tiasa dugi ka opat jalmi kusabab diménsi alitna tapi éta anu ngajantenkeun panangtu khusus sareng nyata. Méja méja bunderan ngadeukeutan jalma-jalma jadi tong kaleungitan kasempetan pikeun nyéépkeun waktos anu paling éndah sareng kulawarga atanapi réréncangan. Dijieun ku MDF awét sareng suku logam meuntas nganggo bantalan handapeun masing-masing pikeun ngajagaan lantai anjeun tina ngagores, anjeun panginten tiasa ...

  • Dining table T-15L

    Méja makan T-15L

    T-15L: Perlindungan kaamanan ujung bunderan, MDF bahan desktop awét, desain elegan.

  • Plastic Chair  1666-kids#

    Korsi Plastik 1666-murangkalih #

    Desain nyaéta Jiwa pikeun Korsi Plastik. Korsi na didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan, pigura leg logam tiasa bubuk dilapis atanapi kai ditransfer. Korsi ieu biasana dianggo-di jero ruangan, ogé tiasa dianggo luar sareng bahan unti-UV sareng pelapis bubuk luar. Kusabab fléksibel nyaéta fitur tina palastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.

  • Plastic Chair – F803#

    Korsi Plastik - F803 #

    Korsi anu raoseun sareng pangkalan anu mantep ngajantenkeun korsi palastik ieu salaku tambahan gaya pikeun ruang makan, ruang tamu, atanapi dapur. Korsi anu handapna nyayogikeun seueur dukungan ngalangkungan cangkang jero sareng naék panangan. Suku manjangan janten dasar anu lega, ningkatkeun kestabilan korsi sareng nyiptakeun saimbang, tampilan simétris.

  • Plastic chair-BV#

    Korsi plastik-BV #

    Sedengkeun pikeun korsi plastik ieu, sadaya struktur KD mangrupikeun tempat anu hampang, bungkus alit pisan anu pas pikeun penjualan online. Korsi na didamel tina sadaya bahan polipropilén anu ramah lingkungan, kalayan desain aslina anu elegan, anu henteu tiasa ditingali sareng sababaraha warna pikeun rujukan anjeun.

  • Plastic Bar Chair- 1780#

    Korsi Bar Plastik- 1780 #

    Desain nyaéta Jiwa pikeun Korsi Plastik. Korsi bar didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan anu lengkep. Pilihan warna pikeun pilihan anjeun. Korsi bar ieu biasana dianggo-di jero ruangan, ogé tiasa dianggo-luar. Kusabab fléksibel nyaéta fitur tina palastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.

Nyarankeun Produk

Plastic Chair 1681#

Korsi Plastik 1681 #

Desain nyaéta Jiwa pikeun Korsi Plastik. Nyayogikeun tempat diuk modéren dina acara pésta atanapi kasual sareng korsi ieu. Cocog pikeun tuangeun di jero rohangan atanapi di luar ruangan, korsi ieu gampang ditumpuk pikeun disimpen gancang sareng diangkut. Korsi na didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan, pigura leg logam tiasa bubuk dilapis atanapi kai ditransfer. Pilihan warna pikeun pilihan anjeun. Korsi ieu biasana dianggo-di jero ruangan, ogé tiasa dianggo-luar sareng bahan unti-UV sareng bubuk bubuk luar ....

Sofa F813#

Sofa F813 #

Forman mangrupikeun pabrik terkemuka anu teras-terasan fokus kana desain aslina. Nyarankeun pisan set sofa ieu, éta raoseun pisan jok atanapi bobo dina bantal lemes. Digabungkeun sareng bantal sareng plastik PP, éta pinuh ku rasa mode sareng cukup kuat pikeun ngadukung sahenteuna 150kgs beban. Anjeun tiasa nempatkeun éta di ruang tamu anjeun pikeun ngararasakeun kahirupan anjeun anu éndah! sagala warna aya, ngantosan panilitian anjeun!

Plastic Dining Chairs  Shelly#

Korsi Makan Plastik Shelly #

  Desain nyaéta Jiwa pikeun Korsi Plastik. Kusabab fléksibel nyaéta fitur tina palastik PP, anjeun bakal mendakan pisan betah didudut. Mangrupikeun korsi samping makan anu pikaresepeun sareng modéren anu muji pikeun ruang makan di jero ruangan sareng di luar ruangan. Dirancang ku gaya minimalis ngalir bébas, ngagabungkeun unsur dasar desain modéren ku korsi ukuranana lega sareng backrest diposisikan strategis pikeun postur optimal. tiasa ditumpuk, dipasang lengkep, sareng dipasangan ku non-m ...

Kids Chair 1720-kids#

Kursi Barudak 1720-murangkalih #

Desain nyaéta Jiwa pikeun Korsi Plastik. Korsi na didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan. Korsi ieu biasana dianggo-di jero ruangan, ogé tiasa dianggo luar sareng bahan unti-UV sareng pelapis bubuk luar. Kusabab fléksibel nyaéta fitur tina palastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.

Kids chair 1719-Kids#

Korsi murangkalih 1719-Barudak #

Korsi tuangeun diideuan ku bumi nyalira, korsi sapertos cabang ieu nambihan unsur tenang anu canggih pikeun sagala tempat. Korsi cetakan palastik na kokoh nampilkeun desain awi cutout pikeun hawa anu modéren, sampurna pikeun dapur, kantor, atanapi teras.

Kids Chair 1619-kids#

Kursi Barudak 1619-murangkalih #

Korsi Diciptakeun tina logam sareng kai, pasang bingkai na suku ditutupan dihubungkeun ku bantalan crisscrossing ku suku buleud. Korsi ember plastik ngaitkeun sadayana, nunjukkeun warna anu padet. Korsi panangan didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan anu ditutupan ku lawon. Kusabab fléksibel nyaéta fitur tina palastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.

Kid Chairs,Small Chair 1618-kids#

Korsi Anak, Korsi Leutik 1618-murangkalih #

  Sét modél nambihan daya tarik anu pikaresepeun pikeun tempat hirup anak anjeun. Korsi ergonomis gaduh rarancang tukang melengkung pikeun kanyamanan optimal. Korsi éta didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan sareng suku anu didamel tina rangka kai padet Salaku fleksibel nyaéta fitur tina Plastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.

Dining Table T-55#

Méja makan T-55 #

Méja makan ieu mangrupikeun barang kolektor kalayan panggunaan serbaguna di lingkungan anu béda, boh di bumi atanapi di kantor, bahkan di luar. Éta nyayogikeun luas permukaan pikeun waktos kopi sareng téh, maca soré, damel, ningalikeun vas sareng pepelakan karesep anjeun, sareng sisihkan kadali jarak jauh anjeun.

BERITA