FORMAN

Korsi Bar Plastik- 1780 #

Pedaran pondok:

Barang No.: 1780 #

Ukuran produk: 54 * 51 * 103cm

Bahan: Polipropilén anu ramah lingkungan

 Pakét: 4 pcs / ctn

Warna: Disaluyukeun

MOQ: 200 pcs / warna


Detil Produk

Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

Tanda Produk

Desain nyaéta Jiwa pikeun Korsi Plastik. Thekorsi bar didamel tina bahan polipropilén ramah lingkungan anu lengkep. Pilihan warna pikeun pilihan anjeun. Ieukorsi barbiasana di jero rohangan, ogé tiasa di pake di luar. Kusabab fléksibel nyaéta fitur tina palastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami