FORMAN

Korsi murangkalih 1719-Barudak #

Pedaran pondok:

Barang Henteu: 1719-murangkalih #
Ukuran produk: 43 * 38.5 * 57cm
Bahan: Polipropilén anu ramah lingkungan
Pakét: 4 pcs / ctn
Warna: Disaluyukeun
MOQ: 200 pcs / warna


  • Harga FOB: US $ 1.0- 1000.0 / Potongan
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

    Tanda Produk

    f

    Korsi tuangeun diideuan ku bumi nyalira, korsi sapertos cabang ieu nambihan unsur tenang anu canggih pikeun sagala tempat. Korsi cetakan palastik na kokoh nampilkeun desain awi cutout pikeun hawa anu modéren, sampurna pikeun dapur, kantor, atanapi teras.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami