FORMAN

Kursi Barudak 1720-murangkalih #

Pedaran pondok:

Barang Henteu: 1720-murangkalih #
Ukuran produk: 43 * 38.5 * 57cm
Bahan: Polipropilén anu ramah lingkungan
Pakét: 4 pcs / ctn
Warna: Disaluyukeun
MOQ: 200 pcs / warna


  • Harga FOB: US $ 1.0- 1000.0 / Potongan
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

    Tanda Produk

    Desain nyaéta Jiwa pikeun Korsi Plastik. Korsi na didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan. Ieukorsibiasana dianggo dina jero ruangan, ogé tiasa dianggo luar sareng bahan unti-UV sareng bubuk bubuk luar. Kusabab fléksibel nyaéta fitur tina palastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami