FORMAN

Korsi Plastik 1681 #

Pedaran pondok:

Barang No.: 1681 #

Ukuran produk: 55.5 * 55 * 80.5cm

Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

 Pakét: 4 pcs / ctn

Warna: Disaluyukeun

MOQ: 200 pcs / warna


  • Harga FOB: US $ 1.0- 1000.0 / Potongan
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

    Tanda Produk

    Desain nyaéta Jiwa pikeun Korsi Plastik. Nyayogikeun tempat diuk modéren dina acara pésta atanapi kasual sareng korsi ieu. Cocog pikeun tuangeun di jero rohangan atanapi di luar ruangan, korsi ieu gampang ditumpuk pikeun disimpen gancang sareng diangkut. Korsi na didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan, pigura leg logam tiasa bubuk dilapis atanapi kai ditransfer. Pilihan warna pikeun pilihan anjeun. Korsi ieu biasana dianggo-di jero ruangan, ogé tiasa dianggo luar sareng bahan unti-UV sareng pelapis bubuk luar. Kusabab fléksibel nyaéta fitur tina palastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami