FORMAN

Tentang Kami

sh

Perabotan Tianjin Forman mangrupikeun pabrik ngarah di antara kalér Cina anu didirikeun taun 1988 utamina nyayogikeun korsi makan sareng méja. Forman ngagaduhan tim penjualan anu ageung sareng langkung ti 10 salesman profesional, ngagabungkeun cara penjualan online sareng offline, sareng teras nunjukkeun kamampuan desain aslina dina unggal paméran, beuki seueur palanggan nganggap Forman salaku pasangan anu tetep. Distribusi pasar 40% di Éropa, 30% di Amérika Serikat, 15% di Amérika Kidul, 10% di Asia, 5% di nagara-nagara sanés. FORMAN ngagaduhan langkung ti 30000 méter pasagi, ngagaduhan 16 sét mesin suntik sareng 20 mesin punch, alat-alat anu paling canggih sapertos robot las sareng robot cetakan suntik parantos parantos dilarapkeun kana jalur produksi

anu parantos ningkat pisan akurasi kapang sareng efisiensi produksi. Sistem manajemén anu atos kalayan pengawasan kualitas ogé pagawé anu terampil tinggi mastikeun produk anu épéktip tina tingkat lulus anu luhur. Gudang anu ageung tiasa ngandung langkung ti 9000 saham méter pasagi anu ngadukung pabrik tiasa ngajalankeun normal dina usum puncak tanpa aya masalah. Ruang paméran ageung bakalan dibuka pikeun anjeun, ngantosan kadatangan anjeun!

Bener kedah salah sahiji item ieu janten minat anjeun, punten wartosan kami. Kami bakal senang masihan anjeun cutatan saatos nampi spésifikasi anu lengkep. Kami ngagaduhan pangirut R&D spesialis pribadi urang pikeun minuhan tarip anu mana waé, Kami ngarepkeun nampi panarosanana anjeun pas sareng ngarepkeun kasempetan kanggo damel babarengan sareng anjeun di masa hareup. Wilujeng sumping pikeun ningali organisasi urang.

Janten solusi luhur pabrik kami, séri solusi kami parantos diuji sareng kéngingkeun kami sertifikasi otoritas anu ngalaman. Pikeun parameter tambihan sareng detil daptar barang, mangga pencét tombol kanggo kéngingkeun nformasi tambahan.

Pameran

exhibition (3)
exhibition (2)
exhibition (1)
certificate (4)

Sertipikat

certificate (1)
certificate (3)