FORMAN

Méja makan T-15

Pedaran pondok:

Barang Henteu: T-15 #

Ukuran produk:Φ80 * 72.5cm

Bahan: MDF kai + logam

 Pakét: 1 pcs / CTN

Warna: Disaluyukeun

MOQ: 100 pcs / warna


  • Harga FOB: US $ 1.0- 1000.0 / Potongan
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

    Tanda Produk

    C

    Top buleud méja makankhusus dilakukeun pikeun kulawarga leutik bakal masihan imah anjeun katingal klasik. Ieu ngan saukur ngadamelméja makantiasa tahan dugi ka opat jalmi kusabab diménsi alitna tapi éta anu ngajantenkeun juru panon khusus sareng nyata. Méja méja bunderan ngadeukeutan jalma-jalma jadi tong kaleungitan kasempetan pikeun nyéépkeun waktos anu paling éndah sareng kulawarga atanapi réréncangan. Didamel nganggo MDF awét sareng suku logam meuntas nganggo bantalan handapeun masing-masing pikeun ngajagaan lantai anjeun tina henteu ngagores, anjeun panginten kéngingkeun méja makan anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami