FORMAN

Méja makan T-15L

Pedaran pondok:

Barang Henteu: T-15L #

Ukuran produk: 120 * 80 * 72.5cm

Bahan: Kai MDF + logam

 Pakét: 1 pcs / CTN

Warna: Disaluyukeun

MOQ: 100 pcs / warna

Kai MDF + logam


  • Harga FOB: US $ 1.0- 1000.0 / Potongan
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

    Tanda Produk

    T-15L: Perlindungan kaamanan ujung bunderan, MDF bahan desktop awét, desain elegan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami