FORMAN

Méja makan T-55 #

Pedaran pondok:

 

Barang Henteu: T-55 #
Ukuran produk: Φ80 * 75cm
Bahan: MDF kai + logam
Pakét: 1 pcs / CTN
Warna: Disaluyukeun
MOQ: 100 pcs / warna

 

Bahan: MDF kai + logam

 Pakét: 1 pcs / CTN

Warna: Disaluyukeun

MOQ: 100 pcs / warna


  • Harga FOB: US $ 1.0- 1000.0 / Potongan
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

    Tanda Produk

    e d

    Ieu méja makanmangrupikeun barang kolektor kalayan panggunaan serbaguna di lingkungan anu béda, boh di bumi atanapi di kantor, bahkan di luar. Éta nyayogikeun luas permukaan pikeun waktos kopi sareng téh, maca soré, damel, ningalikeun vas sareng pepelakan karesep anjeun, sareng sisihkan kadali jarak jauh anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami