FORMAN

  • Dining Table T-55#

    Méja makan T-55 #

     

    Barang Henteu: T-55 #
    Ukuran produk: Φ80 * 75cm
    Bahan: MDF kai + logam
    Pakét: 1 pcs / CTN
    Warna: Disaluyukeun
    MOQ: 100 pcs / warna

     

    Bahan: MDF kai + logam

     Pakét: 1 pcs / CTN

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 100 pcs / warna

  • temper glass top fire stone surface marble dining table T-39#

    temper kaca luhur seuneu batu permukaan marmer méja makan T-39 #

    Barang Henteu: T-39 #
    Ukuran produk: 140 * 80 * 75 cm
    Bahan: Kaca + Logam
    Pakét: 1 pcs / 2ctn
    Warna: Disaluyukeun
    MOQ: 100 pcs / warna

    Bahan: MDF kai + logam

     Pakét: 1 pcs / CTN

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 100 pcs / warna

  • Dining Table  T-15

    Méja makan T-15

    Barang Henteu: T-15 #

    Ukuran produk:Φ80 * 72.5cm

    Bahan: MDF kai + logam

     Pakét: 1 pcs / CTN

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 100 pcs / warna

  • Dining table T-15L

    Méja makan T-15L

    Barang Henteu: T-15L #

    Ukuran produk: 120 * 80 * 72.5cm

    Bahan: Kai MDF + logam

     Pakét: 1 pcs / CTN

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 100 pcs / warna

    Kai MDF + logam

  • Dining Table-T6

    Méja makan-T6

    Produk campuran abad pertengahan gaya modern modéren sareng industri kalayan tren desain ayeuna pikeun nyiptakeun potongan abadi anu mulus bakal muji hiasan nanaon. Produkna, Solid Woods Legs, dina Bodas nyayogikeun sentuhan modéren pikeun tuang dapur anjeun, atanapi dimana waé tempat anu peryogi méja aksen. Bagian luhur kai bodas ramping modern campuran mulus kalayan hiasan naon waé bari suku méja didamel tina kai alami padet sareng nampilkeun lésar lantai anu tiasa diatur anu ngamungkinkeun anjeun tetep tingkat ...
  • Dining Table-T2

    Méja makan-T2

    Barang Henteu: T-2 #

    Ukuran produk:Φ100 * 72.5cm

    Bahan: Polipropilén ramah-kai + kai

    Pakét: 4 pcs / ctn

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna

    Kami gaduh sertipikat patén kaseueuran produk urang.

    Urang tiasa nyayogikeun laporan uji EN12520 pikeun tiap produk.

    1. Urutan OEM sayogi.
    2. Pabrik urang gaduh sertipikat BSCI sareng SGS.
    3. Ngajadikeun otomatis bengkel produksi.
    4. Kualitas luhur & Layanan Pangsaéna & Harga Anu Saé