FORMAN

Korsi Anak, Korsi Leutik 1618-murangkalih #

Pedaran pondok:

Item No.: 1618-murangkalih #

Ukuran produk: 31 * 38.5 * 55cm

Bahan: Polipropilén ramah lingkungan + Kayu + Logam

 Pakét: 4 pcs / ctn

Warna: Disaluyukeun

MOQ: 200 pcs / warna


Detil Produk

Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

Tanda Produk

 

eSét modél nambihan daya tarik anu pikaresepeun pikeun tempat hirup anak anjeun. Korsi ergonomis gaduh rarancang tukang melengkung pikeun kanyamanan optimal. Korsi éta didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan sareng suku anu didamel tina rangka kai padet Salaku fleksibel nyaéta fitur tina Plastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami