FORMAN

  • Plastic Chair F805#

    Korsi Plastik F805 #

    Barang Henteu: F805 #

    Ukuran produk: 55 * 48 * 82.5cm

    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

     Pakét: 4 pcs / ctn

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna

  • Factory Cheap Hot Garden Furniture - Special Price for China Modern Plastic PP Restaurant Coffee Bar Chair – Forman

    Pabrik Jati Taman Panas Murah - Harga Husus pikeun Cina Modern Plastik PP Rumah Makan Kopi Bar Kursi - Forman

    Paningkatan peringkat kiridit unggulan sareng hebat anu tanggung jawab mangrupikeun prinsip kami, anu bakal ngabantosan kami dina posisi peringkat luhur. Taat kana prinsip "kualitas awal, pembeli pangluhurna" kanggo Harga Husus pikeun Cina Modern Plastik PP Rumah Makan Kopi Bar Kursi, Kami ngajamin kualitas, upami para pembeli henteu resep ku kualitas tinggi produk, anjeun tiasa balik di jero 7 dinten kalayan aslina nyatakeun. Standing rating kiridit unggulan sareng hebat anu tanggung jawab nyaéta prinsip kami ...
  • Newly Arrival Upholstered Dining Room Chair - Plastic Chair 1681# – Forman

    Korsi Ruangan Makan Anu Ditambih Anyar - Kursi Plastik 1681 # - Forman

    Desain nyaéta Jiwa pikeun Korsi Plastik. Nyayogikeun tempat diuk modéren dina acara pésta atanapi kasual sareng korsi ieu. Cocog pikeun tuangeun di jero rohangan atanapi di luar ruangan, korsi ieu gampang ditumpuk pikeun disimpen gancang sareng diangkut. Korsi na didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan, pigura leg logam tiasa bubuk dilapis atanapi kai ditransfer. Pilihan warna pikeun pilihan anjeun. Korsi ieu biasana dianggo-di jero ruangan, ogé tiasa dianggo-luar sareng bahan unti-UV sareng bubuk bubuk luar ....
  • Bottom price Square Table - Dining Table-T6 – Forman

    Harga sahandapeun Méja Alun - Méja Makan-T6 - Forman

    Produk campuran abad pertengahan gaya modern modéren sareng industri kalayan tren desain ayeuna pikeun nyiptakeun potongan abadi anu mulus bakal muji hiasan nanaon. Produkna, Solid Woods Legs, dina Bodas nyayogikeun sentuhan modéren pikeun tuang dapur anjeun, atanapi dimana waé tempat anu peryogi méja aksen. Bagian luhur kai bodas ramping modern campuran mulus kalayan hiasan naon waé bari suku méja didamel tina kai alami padet sareng nampilkeun lésar lantai anu tiasa diatur anu ngamungkinkeun anjeun tetep tingkat ...
  • High Quality for Cheap Chairs - PLASTIC CHAIR – 1765# – Forman

    Kualitas tinggi kanggo Korsi Murah - KORSI PLASTIK - 1765 # - Forman

    ● Kauntungan Kami: Kami gaduh sertipikat patén pikeun kaseueuran produk urang. Urang tiasa nyayogikeun laporan uji EN12520 pikeun tiap produk. Urutan OEM sayogi. Pabrik urang gaduh sertipikat BSCI sareng SGS. Ngajadikeun otomatis bengkel produksi. Kualitas luhur & Layanan Pangsaéna & Harga Saé ● Pabrik & Tim Kami: Tianjin Forman Mebel mangrupikeun pabrik ngarah di antawis kalér Cina anu didirikan taun 1988 utamina nyayogikeun korsi makan sareng méja. Forman ngagaduhan tim penjualan anu ageung sareng langkung ti 10 profesional ...
  • OEM Manufacturer Chair - Plastic Chair – F803# – Forman

    Kursi Produsén OEM - Korsi Plastik - F803 # - Forman

    Korsi anu raoseun sareng pangkalan anu mantep ngajantenkeun korsi palastik ieu salaku tambahan gaya pikeun ruang makan, ruang tamu, atanapi dapur. Korsi anu handapna nyayogikeun seueur dukungan ngalangkungan cangkang jero sareng naék panangan. Suku manjangan janten dasar anu lega, ningkatkeun kestabilan korsi sareng nyiptakeun saimbang, tampilan simétris.
  • Reliable Supplier White Dining Table Set - Dining Table-T2 – Forman

    Dipercanten Suplier Bodas Meja Makan Set - Meja Makan-T2 - Forman

    Perabotan Tianjin Forman mangrupikeun pabrik ngarah di antara kalér Cina anu didirikeun taun 1988 utamina nyayogikeun korsi makan sareng méja. Forman ngagaduhan seueur tabel makan anu saé ditawarkeun. Naha anjeun milari desain modéren anu tiasa di kamar anu langkung alit, atanapi tabel tradisional anu ageung kalayan rohangan pikeun sakulawargi sareng seueur deui, di Forman anjeun bakal dimanjakan pikeun pilihan. Méja makan mangrupikeun potongan parabot anu paling penting di bumi anjeun - khususna sekitar tempat ...
  • Best quality Glass And Metal Coffee Table - A Round Table,Small,2 Colors T-32# – Forman

    Méja kopi kaca sareng logam kualitas pangsaéna - Méja Babak, Leutik, 2 Warna T-32 # - Forman

       Méja Sakuliling ngagabungkeun penampilan anu stylish sareng desain anu fungsional sareng saderhana. Désainer hoyong nyiptakeun méja anu ramah, stabil sareng awét anu ngajagi cangkir kopi tina murag kana lantai - éta sababna anjeunna nyiptakeun tepi alit di sakuliling meja. Tabél Sakitar ngajak jalma pikeun ngariung di sakurilingna dimana waé anjeun nempatkeun. Ukuran anu béda tina pasangan méja babarengan sacara gampang sareng ogé katingali hébat ku nyalira.
  • Factory directly Fast Food Chairs - Plastic Chair-1698 – Forman

    Pabrik langsung Korsi Pangan Dahareun - Kursi Plastik-1698 - Forman

    Korsi ieu ku desainer terkenal langkung ti ngan ukur korsi sadaya-plastik kalayan desain kontemporer anu khas. Hatur nuhun kana posisi maju-Dengdekkeun alternatif, éta ogé nyayogikeun tempat linggih anu ergonomis. Korsi ieu aya dina rupa-rupa warna. Éta tiasa ditumpuk sareng ogé 100% didaur ulang. Teu aya anu, nalika ningali korsi plastik Forman anu tiasa ditumpuk, tiasa nebak kamajuan téknologi anu kedah dilakukeun pikeun ngajantenkeun perabotan ieu kanyataan. Garis lempeng digabungkeun sareng kurva bersih ...
  • Hot sale Black Glass Coffee Table – A Round Table,Small,2 Colors T-32# – Forman

    Dijual panas Méja Kopi Hideung Kaca - Méja Babak, Leutik, 2 Warna T-32 # - Forman

       Méja Sakuliling ngagabungkeun penampilan anu stylish sareng desain anu fungsional sareng saderhana. Désainer hoyong nyiptakeun méja anu ramah, stabil sareng awét anu ngajagi cangkir kopi tina murag kana lantai - éta sababna anjeunna nyiptakeun tepi alit di sakuliling meja. Tabél Sakitar ngajak jalma pikeun ngariung di sakurilingna dimana waé anjeun nempatkeun. Ukuran anu béda tina pasangan méja babarengan sacara gampang sareng ogé katingali hébat ku nyalira.
  • OEM/ODM China Chairs For Dining Room Modern - PLASTIC CHAIR –  1682# – Forman

    OEM / ODM Korsi Cina Pikeun Ruang Makan Modern - KETUA PLASTIK - 1682 # - Forman

    Wilujeng sumping di rélaxasi. Desain nyaéta Jiwa pikeun Korsi Plastik. Korsi ieu ngagaduhan garis anu elegan sareng tradisional anu nyebatkeun pernyataan tanpa ngalegaan rohangan. pasangkeun korsi makan ieu sareng méja makan naon waé anu klasik, tempat duduk sareng tempat makan anu disempurnakeun. Pangalusna, Bahan kami henteu nyerep kalembaban sareng ngusir kokotor sareng kokotor, ngajantenkeun angin bersih. Misah misahkeun ogé tiasa dipésér pikeun ngajantenkeun set anjeun langkung jauh. Jelajah sadayana lini produk ieu pikeun koordinasi ...
  • 2020 China New Design Garden Chair Outdoor - Special Price for China Modern Plastic PP Restaurant Coffee Bar Chair – Forman

    2020 Cina Desain Anyar Taman Kursi Luar - Harga Husus pikeun Cina Modern Plastik PP Rumah Makan Kopi Bar Kursi - Forman

    Paningkatan peringkat kiridit unggulan sareng hebat anu tanggung jawab mangrupikeun prinsip kami, anu bakal ngabantosan kami dina posisi peringkat luhur. Taat kana prinsip "kualitas awal, pembeli pangluhurna" kanggo Harga Husus pikeun Cina Modern Plastik PP Rumah Makan Kopi Bar Kursi, Kami ngajamin kualitas, upami para pembeli henteu resep ku kualitas tinggi produk, anjeun tiasa balik di jero 7 dinten kalayan aslina nyatakeun. Standing rating kiridit unggulan sareng hebat anu tanggung jawab nyaéta prinsip kami ...