FORMAN

Kursi Barudak 1619-murangkalih #

Pedaran pondok:

Barang Henteu: 1619-murangkalih #

Ukuran produk: 43 * 40 * 56.5cm

Bahan: Polipropilén ramah lingkungan + Kayu + Logam

 Pakét: 4 pcs / ctn

Warna: Disaluyukeun

MOQ: 200 pcs / warna


  • Harga FOB: US $ 1.0- 1000.0 / Potongan
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

    Tanda Produk

    1619-kids1

    Korsi Diciptakeun tina logam sareng kai, pasang bingkai na suku ditutupan dihubungkeun ku bantalan crisscrossing ku suku buleud. Korsi ember plastik ngaitkeun sadayana, nunjukkeun warna anu padet. Korsi panangan didamel tina bahan polipropilén anu ramah lingkungan anu ditutupan ku lawon. Kusabab fléksibel nyaéta fitur tina palastik PP, anjeun bakal mendakan pikaresepeun pisan dumuk.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami