FORMAN

Dinten ayeuna aya seueur cara pikeun ngahias bumi ku jati aheng pikeun desain unik. Naha anjeun resep kana hiasan Asia atanapi Kulon, anjeun panginten resep ngagunakeun parabotan awi atanapi rotan atanapi lantai pikeun masihan imah sareng tampilan anu unik. Anggota kulawarga jukut, awi mangrupikeun stok kerung langsing anu parantos dianggo ku urang Timur pikeun parabot imahna mangabad-abad. Rotan, di sisi anu sanésna, langkung tina struktur sapertos anggur, sanaos cukup kokoh. Éta ngagaduhan kulit luar, henteu sapertos awi, anu ngajantenkeun langkung pas pikeun ngelas atanapi ngaco jati sareng ngapungkeun potongan. Ieu sababna seueur palanggan ayeuna nyungkeun rotan tibatan parabotan awi.

Awi dipelak di Asia, bagéan Afrika sareng Amérika Kalér, sareng Australia kalér. Nanging, henteu aya awi atanapi rotan anu dimekarkeun sacara signifikan pikeun tujuan komérsial. Masih kawilang anyar sareng hemat biaya, boh awi sareng rotan nambihan némpél budaya Wétan ka bumi anu dipelak kalayan ati-ati. Anjeun tiasa mimitian ku sakedik kanggo ningali kumaha anjeun resep, sareng engké nambihan deui pikeun ngabéréskeun kanyamanan sareng kaéndahan desain sareng desain imah anjeun.

Karpét awi, tikar, sareng lanté nyayogikeun pondasi penting anu langkung murah tibatan karpet anyaman tradisional. Nanging, sababaraha jalma teu paduli pikeun tampilan atanapi tékstur bahan ieu. Nanging, dina panangan hiasan anu ati-ati sareng di bumi anu modéren sanés ayana, urang tiasa ngalakukeun seueur produk boh pikeun nyiptakeun lingkungan anu pikaresepeun sareng pikaresepeun anu ngagem tema téori. Kusabab kalolobaan awéwé ngora sareng barudak panén awi, ngagunakeun produk ieu ngabantosan nyayogikeun padamelan biasa sareng penghasilan pikeun jalma anu kalibet dina industri.

Hiji rohangan anu ngandung jati rotan ageung ngalantarankeun kesan kanyamanan sareng gaya kalayan saderhana dina desain sareng kasopanan dina biaya. Tirai sutra, lémparan linen, sareng sajumlah aksen anu ditambihan sanésna ngabantosan paméran seni Wétan sareng kapinteran. Balanja katalog pangénggalna ti firma penjualan halaman wéb anu nawiskeun seueur pilihan dina produk awi sareng rotan dina harga anu kompetitif. Ati-ati mésér mebel rotan anjeun henteu paséa sareng barang sanés dina daérah anu ditangtoskeun, atanapi leres, sésa-sésa bumi. Sadayana kedah koordinasi sanés ngan ukur dina ukuran, gaya, sareng warna, tapi dina hiasan, téma, sareng rasa. Daripada ngagunakeun awi pikeun ngagunakeun awi, milari cara pikeun nyocogkeun sareng parabotan anjeun tibatan maksa katingali yén bumi anjeun henteu siap nampung.


Pos waktos: Aug-31-2020