FORMAN

sh

Kami produsén anu berpengalaman. Ngaleungitkeun mayoritas sertifikasi penting pasarna pikeun Pabrik Langsung nyayogikeun Kursi Samping Cina Modern Kursi Plastik PP Stylish sareng Kaki Logam Pertengahan Abad Kursi Modern pikeun Ruang Tamu, Ruang Makan, Kamar Tidur, Korsi Dapur Ringan 1661 #, Urang tiasa ngalakukeun adat- digawe meunang minuhan nyugemakeun sorangan! Perusahaan urang nyetél sababaraha departemén, kalebet departemen kaluaran, departemén pendapatan, departemen kontrol anu hadé sareng pusat sevice, jsb.
Pabrik Langsung suplai Kursi Makan Cina, Korsi Plastik, Naha milih produk ayeuna tina katalog kami atanapi milari bantosan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat layanan palanggan kami ngeunaan sarat sumber anjeun. Kami parantos ngarepkeun kerjasama sareng rerencangan ti sadayana penjuru dunya.


Pos waktos: Okt-19-2020