FORMAN

Warta Perusahaan

  • Forman siap nyayogikeun jasa sareng produk anu langkung saé saatos COVID-19

    China International Furniture Expo mangrupikeun paméran jati internasional anu propésional kalayan reputasi anu hadé salami langkung ti 17 taun, diluncurkeun taun 1993. Salaku salah sahiji ti 3 paméran jati panggedéna di dunya sasarengan sareng High Point Market sareng I Saloni Milano, Jati Cina bakal ...
    Maca deui
  • Forman parantos ngomean mesin suntik

    Warta anu saé! Forman parantos mésér 4 deui mesin suntik ayeuna-ayeuna pikeun ngagedékeun kapasitas produksi! Ayeuna kalayan total 20 sét mesin suntikan, épisiénsi produksi urang bakal ningkat pisan! Nalika beuki seueur nagara tiasa pulih tina COVID-19 wabah, seueur palanggan muka deui ...
    Maca deui