FORMAN

Korsi plastik-BV #

Pedaran pondok:

Barang Henteu: BV #

Ukuran produk: 54 * 59 * 80cm

Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

 Pakét: 4 pcs / ctn

Warna: Disaluyukeun

MOQ: 200 pcs / warna


Detil Produk

Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

Tanda Produk

Sedengkeun pikeun ieu korsi palastik, sadaya struktur KD mangrupikeun tempat anu hampang, bungkus alit pisan anu pas pikeun penjualan online. Thekorsi didamel tina sadaya bahan polipropilén anu ramah lingkungan, kalayan desain aslina anu elegan, anu henteu tiasa ditingali sareng sababaraha warna pikeun rujukan anjeun.









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami