FORMAN

Korsi Plastik - F803 #

Pedaran pondok:

Barang Henteu: F803 #

Ukuran produk: 56 * 56 * 84cm

Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

 Pakét: 4 pcs / ctn

Warna: Disaluyukeun

MOQ: 200 pcs / warna


Detil Produk

Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

Tanda Produk

Korsi anu raoseun sareng dasar anu mantep ngadamel palastik ieu korsitambahan gaya ka ruang makan, ruang tamu, atanapi dapur. Korsi anu handapna nyayogikeun seueur dukungan ngalangkungan cangkang jero sareng naék panangan. Suku manjangan janten dasar anu lega, ningkatkeun kestabilan korsi sareng nyiptakeun saimbang, tampilan simétris.






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami