FORMAN

  • Plastic Chair F805#

    Korsi Plastik F805 #

    Barang Henteu: F805 #

    Ukuran produk: 55 * 48 * 82.5cm

    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

     Pakét: 4 pcs / ctn

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna

  • Plastic Chair 1681#

    Korsi Plastik 1681 #

    Barang No.: 1681 #

    Ukuran produk: 55.5 * 55 * 80.5cm

    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

     Pakét: 4 pcs / ctn

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna

  • Plastic Dining Chairs  Shelly#

    Korsi Makan Plastik Shelly #

    Barang Henteu: Shelly #
    Ukuran produk: 46.5 * 48 * 85.5cm
    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam
    Pakét: 4 pcs / ctn
    Warna: Disaluyukeun
    MOQ: 200 pcs / warna

  • Plastic Chair – F803#

    Korsi Plastik - F803 #

    Barang Henteu: F803 #

    Ukuran produk: 56 * 56 * 84cm

    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

     Pakét: 4 pcs / ctn

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna

  • Plastic chair-BV#

    Korsi plastik-BV #

    Barang Henteu: BV #

    Ukuran produk: 54 * 59 * 80cm

    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

     Pakét: 4 pcs / ctn

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna

  • Plastic Chair 1691# Mesh Back with 3 Types of Metal Legs

    Korsi Plastik 1691 # Bolong Deui sareng 3 Jenis Kaki Logam

    Barang No.: 1691 #

    Ukuran produk: 53.5 * 46.5 * 81cm

    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

     Pakét: 4 pcs / ctn

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna

  • Plastic Chair -1778#

    Korsi Plastik -1778 #

    Barang No.: 1778 #

    Ukuran produk: 50 * 49 * 78cm

    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

     Pakét: 4 pcs / ctn

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna

  • Plastic chair 1736#

    Korsi palastik 1736 #

    Barang No.: 1736 #

    Ukuran produk: 52 * 43 * 79cm

    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

     Pakét: 4 pcs / ctn

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna

  • Plastic Chair – 1728#

    Korsi Plastik - 1728 #

    Barang No.: 1728 #
    Ukuran produk: 53 * 53 * 75cm
    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam
    Pakét: 4 pcs / ctn
    Warna: Disaluyukeun
    MOQ: 200 pcs / warna    

  • PLASTIC CHAIR –  1682#

    KETUA Plastik - 1682 #

    Barang No.: 1682 #
    Ukuran produk: 54.8 * 48 * 80cm
    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam
    Pakét: 4 pcs / ctn
    Warna: Disaluyukeun
    MOQ: 200 pcs / warna

    Barang No: 1676 #

    Ukuran produk: 58.5 * 60 * 83.5cm

    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

     Pakét: 4 pcs / ctn

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna

  • PLASTIC CHAIR –  1676#

    KETUA Plastik - 1676 #

    Barang No: 1676 #

    Ukuran produk: 58.5 * 60 * 83.5cm

    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

     Pakét: 4 pcs / ctn

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna

    8

  • PLASTIC CHAIR –  1693#

    KETUA Plastik - 1693 #

    Barang No.: 1693 #

    Ukuran produk: 55.5 * 53.5 * 81cm

    Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam

     Pakét: 4 pcs / ctn

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna详情6

12 Teras> >> Halaman 1/2