FORMAN

Korsi Makan Plastik Shelly #

Pedaran pondok:

Barang Henteu: Shelly #
Ukuran produk: 46.5 * 48 * 85.5cm
Bahan: Polipropilén Eco-friendly + Logam
Pakét: 4 pcs / ctn
Warna: Disaluyukeun
MOQ: 200 pcs / warna


  • Harga FOB: US $ 1.0- 1000.0 / Potongan
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

    Tanda Produk

    c d e f g

     

    Desain nyaéta Jiwa pikeun Korsi Plastik. Kusabab fléksibel nyaéta fitur tina palastik PP, anjeun bakal mendakan pisan betah didudut. Mangrupikeun korsi samping makan anu pikaresepeun sareng modéren anu muji pikeun ruang makan di jero ruangan sareng di luar ruangan. Dirancang ku gaya minimalis ngalir bébas, ngagabungkeun unsur dasar desain modéren ku korsi ukuranana lega sareng backrest diposisikan strategis pikeun postur optimal. tiasa ditumpuk, dipasang pinuh, sareng dipasangkeun sareng kaki plastik anu henteu nyirian.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami