FORMAN

Sofa F813 #

Pedaran pondok:

Barang Henteu: F813 #

Ukuran produk: 73.5 * 83.5 * 76 / 73.5 * 154 * 76cm

Bahan: Polipropilén ramah lingkungan + lawon + bolu

 Pakét: 1 pcs / CTN

Warna: Disaluyukeun

MOQ: 200 pcs / warna


  • Harga FOB: US $ 1.0- 1000.0 / Potongan
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

    Tanda Produk

    a g

    Forman mangrupikeun pabrik terkemuka anu teras-terasan fokus kana desain aslina. Nyarankeun pisan set sofa ieu, éta raoseun pisan jok atanapi bobo dina bantal lemes. Digabungkeun sareng bantal sareng plastik PP, éta pinuh ku rasa mode sareng cukup kuat pikeun ngadukung sahenteuna 150kgs beban. Anjeun tiasa nempatkeun éta di ruang tamu anjeun pikeun ngararasakeun kahirupan anjeun anu éndah! sagala warna aya, ngantosan panilitian anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami