FORMAN

  • Sofa F813#

    Sofa F813 #

    Barang Henteu: F813 #

    Ukuran produk: 73.5 * 83.5 * 76 / 73.5 * 154 * 76cm

    Bahan: Polipropilén ramah lingkungan + lawon + bolu

     Pakét: 1 pcs / CTN

    Warna: Disaluyukeun

    MOQ: 200 pcs / warna

  • Sofa-F811

    Sofa-F811

    Stylish sareng fungsional, aranjeunna nyiptakeun lingkungan anu ngondang anu anjeun'Abdi hoyong resep mangtaun-taun datang.  Cocog pikeun halaman buruan, teras, kolam renang atanapi outdoor nyaétasiga dimana anjeun hoyong bersantai .