FORMAN

temper kaca luhur seuneu batu permukaan marmer méja makan T-39 #

Pedaran pondok:

Barang Henteu: T-39 #
Ukuran produk: 140 * 80 * 75 cm
Bahan: Kaca + Logam
Pakét: 1 pcs / 2ctn
Warna: Disaluyukeun
MOQ: 100 pcs / warna

Bahan: MDF kai + logam

 Pakét: 1 pcs / CTN

Warna: Disaluyukeun

MOQ: 100 pcs / warna


  • Harga FOB: US $ 1.0- 1000.0 / Potongan
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Korsi Plastik Kualitas Tinggi Forman

    Tanda Produk

    282221

    Méja marmer saluyu sareng kulawarga leutik sabab sanggup nolak paréntah anu épéktip, henteu gampang kakeunaan kokotor sareng teu aya cai anu tiasa ngarusak méja sapertos kai. Tabel méja tuang és gampang ku struktur kristal tina batu sareng dina prosésna, méja digosok sareng dianggo nutupan padamelan anti kontaminasi, ngabersihkeun langkung gancang tibatan kantos.

    Tabel anu paling palinter nyaéta méja anu didesain sareng sababaraha fungsi, anu tiasa janten méja, méja téh atanapi méja, Dina raraga nyayogikeun utilitas sareng konservasi maksimal, kaseueuran tabel intél dina pasaran sering dirarancang kalayan garis saderhana, gampang dimanipulasi , ngagunakeun ukuran kabutuhan panggunaan, Éta cocog pikeun kulawarga sareng 4-6 anggota.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Naha anjeun resep barang anyar kami? Sadaya korsi mangrupikeun desain aslina.

    Anjeun parantos milih sababaraha barang énggal salaku pesenan énggal anjeun salajengna?

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami